Vad händer?

Loppis på Råby 25:e Maj

2024-04-29
Läs mer »

Öppettider för valborg

Hejsan alla! Tisdagen den 30:e april och Onsdagen den 1:a maj kommer receptionen att vara stängd. Ha en trevlig och säker valborg!

Läs mer »

Öppettider för Påsken

2024-03-26

Nu är det snart påsk och med det betyder det lediga dagar. Såhär ser öppettiderna ut för påskhelgen: Torsdag den 28:e – Stängt Fredag den 29:e – Stängt Måndag den 1:a – Stängt   Glad Påsk önskar vi alla!

Läs mer »

Åtgärda lukt från Grannar

Hej! På förekommen anledning med problem av lukter såsom t.ex. matos eller röklukt mellan lägenheter har styrelsen beslutat att undersöka och åtgärda de läckage som eventuellt förekommer. Personal från företaget Byggmäster AB gör efter kontroll ett mindre inspektionshål som sedan täcks igen med en liten lucka. Ingreppet görs vanligtvis i hallen och luckan upplevs normalt[…]

Läs mer »

Sportlov vecka på Råby Idrottshall

2024-02-22

Vecka 9 är det Sportlov vecka i Råby Idrottshall då flera idrotts- och kulturföreningar kommer att ha aktiviteter i idrottshallen. Detta kommer att ske Onsdagen den 28/2 och Torsdagen den 29/2. Mer info hittar ni på Västerås stads hemsida här, eller i pappersutskick.

Läs mer »

Fjärrvärme läcka på Lövhagsgatan

2024-01-29

Det har skett en läcka i Mälarenergis fjärrvärme på Lövhagsgatan, som i nuläget håller på att repareras.

Läs mer »

Motioner 2024

2024-01-23

 

Läs mer »

Vistelse i tvättstugor

2024-01-09

På senare tid har det inkommit flera klagomål på att folk som ej tvättar vistas i tvättstugorna och gör boende obekväma att tvätta. Tvättstugorna får bara användas för sitt ändamål, är du inte där för att tvätta/torka skall du ej vistas i utrymmet.

Läs mer »

Mycket inbrott i källarförråd

Nu sker det mycket inbrott i våra källarförråd, så vi uppmanar alla boende att vara extra noggranna med att stänga alla dörrar ordentligt så att de går i lås. Var också uppmärksamma på att inte obehöriga vistas i våra allmänna utrymmen.

Läs mer »

Uppdatering för Parkering 2024

Nu har vi bytt parkeringssystem för våran förening. Vi hoppas att denna förändring ska göra det lättare för alla att betala parkeringen och hålla koll på sin parkering. Securitas är fortfarande våra parkeringsvakter, men nu hanterar de också p-tillstånden för den allmänna parkeringen. Instruktioner för hur man använder deras digitala parkeringstillstånd finns under fliken Parkering[…]

Läs mer »