Vad händer?

Ändrat datum för julfikat

2023-11-23

För att vårat julfika inte ska krocka med julmarknaden på Råby centrum så ändrar vi datumet för julfika till den 12:e December istället för den 13:e.

Läs mer »

Julfika 12:e December

2023-11-13

Tisdagen den 12:e December bjuder styrelsen på en julfika för alla medlemmar i Föreningslokalen. Det kommer finnas glögg, gröt, skinksmörgås och kaffe med pepparkaka. Vi börjar klockan 17.00 och rundar av klockan 19.00.   Varmt Välkomna!

Läs mer »

Reparationsfond på avin

2023-09-20

Summan som står på era avier för eran inre reparationsfond stämmer inte, det fattas några månaders inbetalningar. Felet kommer att justeras inom kort.

Läs mer »

Kantstenar ska justeras

2023-08-01

Västerås kommun har kommit med information till oss att dom ska justera höjden på kantstenarna Bofink-Grönfink-Rönnoxel då dessa är för höga. Vi har inte fått ett exakt datum när detta ska ske, men det ska ske.

Läs mer »

Relaxen

2023-07-04

Under juli månad kommer relaxen vara avstängd.

Läs mer »

Reparationsfonden

2023-06-15

På er faktura, längst upp där vi har markerat med gult, kan ni se hur mycket ni har på er reparationsfond.

Läs mer »

Innergårdar

2023-04-27

Styrelsen påminner er att innergårdarna är till för på- och avlastning i max 10 minuter. Behöver man byta däck på sin bil, så går det utmärkt att lasta däcken i bilen, köra ut  och utföra däckbytet på stora parkeringen.

Läs mer »

STOPP I AVLOPP OCH ÖVERSVÄMNINGAR

2023-04-17

Vi har nu haft flera översvämningar i källare som beror på att man spolar ner objekt som INTE får spolas ner, t.ex. Våtservetter, tamponger, bindor, bomull etc. Detta kostar föreningen massvis med pengar som vi hellre lägger på lite roligare saker som underhåll, fasader, dekoration och annat som gör livet trevligare här i området. Därför[…]

Läs mer »

Innergårdar

2023-04-11

Nu när vädret börjar bli bättre och vi befinner oss mer utomhus vill styrelsen påminna er om att bollsporter på innergårdarna är förbjudet. Det är tråkigt om någon skulle få sin fönsterruta krossad.  

Läs mer »

Grillsäsongen startar, vad är ok och inte?

2023-03-14

Nu har grillsäsongen börjat och många medlemmar vill grilla, vart och hur får man grilla? Grillning på balkong är bara tillåtet med el-grill. Det är dock ej rekommenderat då risken för rökskador, kolmonoxidförgiftning och brandrisken ökar för den som grillar och dess grannar. Vi rekommenderar att man grillar på våra gemensamma gårds-grillar som finns på området. Där[…]

Läs mer »